מתכונים הוסף למועדפים הוספת מתכון רישום משתמש התחבר למערכת בקש מתכון

 חיפוש מתכונים [מתקדם »]
 
חיפוש מתכונים
  הכותבים הפעילים ביותר כותבי המתכונים המתכונים הנצפים ביותר מתכונים חדשים
רשימת המתכונים המתכונים הפופולאריים כותבים חדשים הכותבים הנצפים ביותר
  חמין קליל לשבתות קיציים.

 
  קטגוריות מתכונים
  אוכל סיני
בריאות
בשרים
דגים
דל קלוריות
חלבי
חמין
כבושים
כריכים
לחמים
מאפים
ממולאים
מרקים
משקאות
מתכוני חגים
סלטים
עוגות ועוגיות
עוף
פסטות
פשטדות
קינוחים
רטבים ומטבלים
ריבות
תוספות


דווח על תוכן שאינו הולם  הדפסת המסמך  שלח לחבר  הוסף למועדפים 
 
שם המתכון: חמין קליל לשבתות קיציים.
 
מספר מנות: 6
 
מצרכים: חבילת ספגטי מספר 8(או עבה יותר).
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחצויים.
6 ביצים
קילו עוף
2 בצלים גדולים
שמן
3 שיני שום קלופות
תמצית שמן שומשום
2 ניירות אפיה.
כפית סוכר
4 כוסות מים
מלח
פלפל
פריקה מתוקה
 
אופן ההכנה: להרתיח סיר עם מים ולאחר שהמים רותחים להכניס את הספגטי למשך 5 דקות.
לסנן ולשטוף עם מים קרים.
לחתוך את הבצל לרצועות לטגן ולהוסיף את הספגטי עם מעט מלח פלפל, חצי כפית שמן שומשום ופפריקה.
לערבב את הספגטי במשך 2-3 דקות, להסיר מהאש ולהניח בצד.
לחתוך את הבצל השני ולטגן, להוסיף את העוף לטגן במשך 5 דקות משני צידיו.
להוסיף מעל העוף את תפוחי האדמה ואת הביצים להוסיף את המים,הסוכר, המלח, הפלפל השחור, מעט פפריקה, שיני השום הקלופות ולבשל במשך 20 דקות.
להניח מעל התבשיל נייר אפייה ומעליו את הספגטי.
לכסות את הספגטי בנייר אפייה נוסף.
לכסות את הסיר ולהניח על הפלטה למשך 10 שעות.
בתיאבון!

 
זמן הכנה: יותר משעה
 
סוג כשרות: בשרי
 
קושי ההכנה: בינוני
 
מספר צפיות: 1167
 
הדירוג הנוכחי: 10 / 2
 
דרג את המתכון:
 

 
תאריך הוספה: 27/04/2010
 
כותב המתכון: מיטל
 
קטגוריות: חמין
 
המתכונים:  האחרונים , הנצפים ביותר , הפופולאריים ביותר של מיטל

המתכונים:  האחרונים , הנצפים ביותר , הפופולאריים ביותר בקטגוריה חמין



שלט תגובות תגובות   (סה"כ 0)
 
 הוספת תגובה חדשה




חיפושים נוספים בנושא המתכון
חמין חמין לקייץ חמין לקיץ חמין קייצי חמין קליל חמין ספגטי
חמין מקרוני