מתכונים הוסף למועדפים הוספת מתכון רישום משתמש התחבר למערכת בקש מתכון

 חיפוש מתכונים [מתקדם »]
 
חיפוש מתכונים
  הכותבים הפעילים ביותר כותבי המתכונים המתכונים הנצפים ביותר מתכונים חדשים
רשימת המתכונים המתכונים הפופולאריים כותבים חדשים הכותבים הנצפים ביותר
  כנפיים מתוקות

 
  קטגוריות מתכונים
  אוכל סיני
בריאות
בשרים
דגים
דל קלוריות
חלבי
חמין
כבושים
כריכים
לחמים
מאפים
ממולאים
מרקים
משקאות
מתכוני חגים
סלטים
עוגות ועוגיות
עוף
פסטות
פשטדות
קינוחים
רטבים ומטבלים
ריבות
תוספות


דווח על תוכן שאינו הולם  הדפסת המסמך  שלח לחבר  הוסף למועדפים 
 
שם המתכון: כנפיים מתוקות
 
מצרכים: 2 – 2.5 ק"ג כנפי עוף מנוקות וחצויות
5 כפות סוכר חום
3 כפות דבש
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות קטשופ
100 גרם רסק עגבניות
1 – 2 כפות חומץ
כף רוטב סויה
פלפל שחור טחון
לימון
 
אופן ההכנה: 1. מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לכנפיים. 2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אלומיניום ומעבירים אליה את הכנפיים. 3. יוצקים מעל הכנפיים את הרוטב ומערבבים כך שכל הכנפיים יספגו אותו. 4. מכסים מלמעלה ברדיד אלומיניום נוסף. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כ-45 דקות. 6. מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור. 7. ממשיכים לאפות עד שהרוטב מסמיך, הכנפיים משחימות והעור פריך. (בערך לעוד כ-45 דקות). * יש להקפיד להפוך את הכנפיים בזמן הצלייה
 
זמן הכנה: יותר משעה
 
סוג כשרות: בשרי
 
קושי ההכנה: קל
 
מספר צפיות: 2743
 
הדירוג הנוכחי: 10 / 4
 
דרג את המתכון:
 

 
תאריך הוספה: 16/11/2009
 
כותב המתכון: מיטל
 
קטגוריות: אוכל סיני
 
המתכונים:  האחרונים , הנצפים ביותר , הפופולאריים ביותר של מיטל

המתכונים:  האחרונים , הנצפים ביותר , הפופולאריים ביותר בקטגוריה אוכל סיני



שלט תגובות תגובות   (סה"כ 0)
 
 הוספת תגובה חדשה




חיפושים נוספים בנושא המתכון
כנפיים כנפים אוכל סיני כנפיים מתוקות כנפים מתוקות כנפיים סיניות
כנפים סיניות